06 523 526 02

   Over mij

   Na ruim 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben bij diverse werkgevers heb ik besloten om voor mezelf te beginnen als Virtueel Assistent. Waarom? Het is nog een vrij onbekend beroep. Maar ik krijg hier zoveel energie van dat ik vaak als een enthousiaste waterval begin te praten. En als drukke ondernemer zit je daar niet op te wachten. Je wilt gewoon weten hoe ik je verder help met de groei van je onderneming. Een terechte vraag! Maar eerst nog even een paar leuke weetjes over mij. 

   Love what you do and do it well Renata

   Wist je dat

    ik Renata heet omdat ik ben vernoemd naar mijn oma’s.

   ik een vA-Player ben van de VA Business Academy

   ik graag culinair geniet samen met familie en vrienden.

    ik geinterviewd ben voor een magazine.

   ik het 1e couplet van het Drentse volkslied ken. 🙂

   ik een actieve vrijwilliger ben bij de EHBO Dwingeloo

   ik coördinatrice ben van Bites & Business regio Drenthe

   Virtueel Assistent? Wat is dat nu?

   Een Virtueel Assistent (VA) is zelf ook een ondernemer. Hierdoor weet ik en begrijp ik goed waar jij tijdens je ondernemersreis tegen aanloopt. Ik ben geen secretaresse, assistent of digitale Siri. Nee, ik ben jouw sparringpartner. Ik ondersteun jou, op afstand vanuit mijn eigen werklocatie, in de groei van je onderneming. Je hoeft niet alles alleen te doen!

   Maar wat kun je uitbesteden aan een VA?

   Meer dan je denkt! Laat mij dingen voor je doen die je niet perse zelf hoeft/wilt doen. Kijk, jouw passie kun je niet uitbesteden. Want daar ligt jouw expertise en dat kun je zelf het beste. Wellicht denk je nu dat je niet zoveel kunt uitbesteden maar dat is zeker niet waar. Een veel gemaakte fout! Je kunt namelijk enorm veel uitbesteden. Denk aan het beheren van je agenda, mailing versturen, nieuwsbrieven uitwerken en plaatsen, terugkerende werkzaamheden of bijvoorbeeld je marketing.  De tijd die jij bespaart met een VA kun jij gebruiken voor jouw klanten en daarnaast de groei en ontwikkeling van jouw klant.

   Door mijn werkervaring in verschillende branches ben ik breed inzetbaar voor werkzaamheden. Vanuit mijn horeca verleden heb ik service hoog in het vaandel staan. En door mijn jaren werkervaring bij een internationaal bedrijf kan ik zowel commercieel als internationaal ondersteunen. Dit draagt eraan bij dat ik breed inzetbaar ben en over verschillende capaciteiten beschik.