Over Renata

Na ruim 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben bij diverse werkgevers ben ik in 2018 voor mezelf begonnen. Waarom? Het is mijn missie om er voor te zorgen dat alle ondernemers in de toeristische en horeca branche het belang van social media en online zichtbaarheid inzien. En daarnaast ook de effecten en resultaten van een goede online marketing strategie zien. Je wilt gewoon weten hoe ik je verder help met de groei van je onderneming. Een terechte vraag! Kijk daarvoor op mijn pagina diensten!

Maar eerst nog even een paar leuke weetjes over mij. 

 

imageedit_19_6440941544

Horeca

Opgegroeid in een prachtig dorp in Drenthe waar mijn ouders jaren lang een horeca bedrijf hebben gehad. Dit is de belangrijkste reden voor mij om andere ondernemers in de hospitality branche te helpen.

Familie

Getrouwd met Frank, ook al zo'n rasechte Drent. Moeder van een 3 jarige zoon (Jaro). Nu dus volop in de peuterpuberteit waarbij je het ene moment blauw ligt van het lachen. En het volgende moment met je handen in het haar zit.

Bourgondiër

Gek van lekker eten! Of dit nu thuis is door zelf lekker in de keuken te hebben gestaan. Of door in 1 van de vele horecabedrijven te zijn geweest. Ik heb het geluk dat er thuis nog 2 lekkerbekken zijn. Met zijn drieën kunnen we volop genieten van eerlijk en goed eten.

  • Ondernemersschap

    Het is een hele reis een echte ondernemersreis. Je kunt de route nog zo mooi uitstippelen maar je weet nooit of je ineens een wegomleiding hebt. Ik zal zeggen dat ik het behoorlijk pittig vindt. Het is niet altijd alleen maar rozengeur en manneschijn wat je zit bij een ondernemer. Maar ik blijf er van leren en geef het niet op. 

  • Leren

    Jezelf blijven ontwikkelen dat is één van de mooie dingen aan het ondernemersschap. Zoveel je kennis over bepaalde onderwerpen als je eigen ontwikkeling. Als ondernemer wil ik mij blijven ontwikkelen. Ik ben dan ook altijd op zoek naar interessante workshops, trainingen of boeken. Heb je een tip? Laat het me weten. 

Klantervaringen

"Renata heeft de Website onlineklaar gemaakt en meer! Items bijgesteld, teksten gescreend, creatieve oplossingen bedacht, filmpje gemaakt, foto’s gezocht. Ze heeft zelf regelmatig contact gezocht met de ontwerper en bouwer (wel eerst afgestemd) en heeft de Website zichtbaar verbeterd. Naast haar professionele aanpak en kennis van zaken is het een zeer prettig mens om mee te werken. Creatief, vriendelijk, geduldig en productief. Voor mij de perfecte problem solver voor websites maar ook voor administratieve klussen of ondersteuning."

— Dineke Bazuin
DB Support & Huis van Diensten

"Als ondernemer liep ik ertegen aan dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Voordat ik met Renata samenwerkte was de focus ver te zoeken en kwam ik eigenlijk geen stap vooruit. Renata is mijn stok achter de deur om dingen voor elkaar te krijgen waar ik normaal moeite mee had. Ze denkt actief met je mee en dat is erg fijn! Ik had altijd het idee dat ik er alleen voor stond maar dat is nu voltooid verleden tijd!"

— Martine Donker
Martine Donker Fotografie en Grafish ontwerp

"De samenwerking was top! Renata denkt goed met je mee en neemt veel initiatief. Ik ben zeer tevreden en raad haar zeker aan. Als je een eigen bedrijf hebt en iemand nodig hebt die wat taken overneemt en alles organiseert dan moet je zeker bij Renata zijn!"

— Nienke van Mossel
Gastouderbureau "Je Beste Maatje"

Maak nu een afspraak.

Je bent er klaar voor en wilt weten wat ik voor je kan doen. Jij wilt met je onderneming online zichtbaarder zijn. En uitstralen waar jouw onderneming voor staat!