06 523 526 02
   Jouw passie is de kracht van je onderneming. Je zit momenteel in een ‘rollercoaster’. Om te kunnen groeien met je onderneming heb je iemand nodig die jou ondersteunt en zorgt dat jij de focus houdt.

   Je bent klaar voor de volgende stap. Jij geeft operationele taken uit handen. Samen kijken waar je focus ligt en de mogelijkheden zijn.

   Hierdoor ga je groei generen voor je onderneming.

   Rust in je onderneming

   € 627,- Per maand
   12-15 uur
   (+/- 3,5 uur per week)

   Krijg structuur in de taken en bespaar tijd! Zodat je per week een halve dag vrij bent om te bouwen aan je onderneming of om de tijd te benutten aan familie en vrienden.

   Ik breng meer structuur en overzicht aan. Ik omschrijf de processen en implementeer tools. Hierdoor ontstaat een goede structuur en basis om echt stappen te zetten en verder te ontwikkelen.

   Stabiliteit in je onderneming.

   € 827,- Per maand
   16-20 uur
   (+/- 5 uur per week)

   Je onderneming heeft een goede basis. Maar er zijn nog steeds dingen die energie van je vreten. Ik help je deze te verminderen, zodat jij nog meer genieten kan van jou passie, je onderneming.

   Doordat je meer tijd en focus hebt, kun jij je richten op waar je naar toe wilt. Je maakt je doelen helder, zowel zakelijk als privé.

   Met de juiste strategie ga je deze doelen omzetten naar resultaat.

   Vrijheid voor jouw passie.

   € 1017,- Per maand
   21-25 uur
   (+/- 6 uur per week

   Wil je liever eerst zelf het aantal uren bepalen? Dan is een strippenkaart een goed alternatief. Een perfecte manier om met onze samenwerking te starten. Je kunt zelf het aantal uren kiezen waar jij je prettig bij voelt en mijn strippenkaart is 3 maanden geldig. Wil je meer weten stuur me dan een e-mail of whats app.

   Bovenstaande pakketten zijn slechts een suggestie van de mogelijkheden die ik bied. Ik vind het belangrijk om in een persoonlijk, oriënterend gesprek de knelpunten binnen je bedrijf te bespreken.

   Ik maak dan vrijblijvend een passend pakket voor jou en je onderneming. Doordat ik op afstand voor jou werkzaamheden verricht is het belangrijk dat onze samenwerking in vertrouwen verloopt.

   Het kan gebeuren dat er werkzaamheden moeten worden verricht die niet tot mijn kennis behoren. Ik help je dan om te zoeken naar een passende oplossing zodat nog steeds de groei van jouw onderneming kan worden gerealiseerd.

   Heb jij een zakenreis, je agenda vol met afspraken, business training of gewoon vakantie? En je weet dat je een paar dagen niet toe komt aan de ‘randzaken’. Hoe fijn is het dan juist om te weten dat het werk gewoon doorgaat. Dat je je niet door je mailbox hoeft heen te worstelen of leads hebt gemist. Dat je nieuwsbrief, blogs gewoon zijn geplaatst. Je marketing doorgaat en je website up to date blijft. En als je terug komt je exact overzicht hebt van de werkzaamheden. Op afstand verricht en speciaal voor jou en je onderneming. 

   Klinkt fijn toch? Ik help je daarbij! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.