Studerende ondernemers

Sinds de start van mijn onderneming heb ik enorm veel kennis opgedaan. Niet alleen door het lezen van diverse interessante artikelen online en offline. Maar ook door het volgen van webinars, trainingen en opleidingen.

Ik zeg niet dat je perse je je levenslang moet leren om te kunnen groeien. Maar als iets mij interesse heeft gewekt ben ik wel bereid om een opleiding te volgen. Zo ben ik vorig jaar een opleiding gevolgd van het NCOI. Hierdoor is mijn kennis over onder meer social media, online marketing en mobiele communicatie verbreed. Onderwerpen die mij enorm aanspreken en ook gezien de huidige markt, kansen bieden.

Begin dit jaar ben ik ook begonnen met een training voor WebAssistant bij Weblish. Een training die ik sinds het begin van mijn ondernemerschap al op mijn lijstje had staan. Deze training heeft mij ontzettend veel gebracht. Kennis, netwerk, tools en input.

Op dit moment volg ik even geen offline trainingen. Maar pas ik juist alles wat ik de afgelopen periode heb geleerd toe in mijn onderneming en bij mijn opdrachtgevers. Toch wil ik zorgen dat ik bij blijf bij de laatste ontwikkelingen in mijn branche en bij mijn doelgroep. Zodat ik op de juiste manier kan reageren op de verandering die er zijn.

Wat ik ook doe is het opvragen van rapportage over social media of andere nieuwsbrieven waarin alles is gebundeld. Op die manier kan ik mijn kennis goed bijhouden.Laat een reactie achter