Kiekeboe!!

Focus op je onderneming

Nieuwsgierig tuurt het mannetje door zijn verrekijker. Kijkend naar datgene wat hij dichter bij haalt met zijn verrekijker. Hij focust zich volledig op het tafereel voor zijn kijker. Maar hoe doet hij dat toch???

Hoe doe jij dat? Hoe zorg jij ervoor dat je gefocust blijft op je passie. Ondernemer of niet het is voor sommige mensen moeilijk genoeg om ergens de focus op te blijven houden. Ik merk dat ik mij volledig kan verliezen in iets. Ik ben dan zo gefocust dat ik compleet de tijd vergeet en soms schrik als ik ineens zie hoe laat het dan alweer is. Maar het heeft ook te maken met inspiratie bij mij. Als ik geen inspiratie heb is het moeilijk om mij te focussen op datgene wat ik wil doen.

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan maar vaak zijn het toch de hedendaagse dingen om me heen. Ik heb beide, focus en inspiratie, nodig om mijn werk als VA goed te doen. En wat heb ik een geluk met mijn werk want ik krijg ontzettend veel inspiratie van de ondernemers waar ik mee samenwerk. Hoe fijn is het om elkaar te kunnen inspireren, enthousiasmeren, motiveren en soms ook weer even op te peppen. Ik krijg hier van zoveel energie en inspiratie dat ik mij hier volledig op kan focussen. En door de focus volledig bezig ben met het ondersteunen van ondernemers en zo meer groei te generen.

Laat een reactie achter